Barn


Barn och familj

Som församling tror vi att barnen är vår framtid. De förtjänar det bästa och även det minsta barn kan ta emot Guds kärlek och vara välkommen in i församlingens familjegemenskap. Det finns en mängd olika sammanhang där barnen finns med i församlingens liv, men i allt så handlar det om att vara med i en levande och varm gemenskap, med Gud, med alla som finns med i församlingen och med Lindome som samhälle. Vi vill vara en gemenskap, ett nätverk där vi kan möta Gud, möta nya vänner och leva vårt liv helare.

Här presenteras olika grupper och samlingar för barn. Detta är en del i församlingens dopuppföljning. Barnen behöver också få upptäcka och leva i Guds stora kärlek. "Låt barnen komma till mig" säger Jesus. Föräldrar, med förhoppningsvis faddrar och vänner, är de som egentligen har den främsta uppgiften att dela med sig av kärlek, tro och hopp, både himmelsk och jordisk sådan. Församlingens grupper är ett komplement och stöd i detta.

Vi finns även på Facebook, där vi heter "Barn och familj, Lindome församling". Där lägger vi ut aktuell information om vår verksamhet.

Så gilla oss på Facebook och ta del av vad som händer!


Välkommen!Cookies